Dit boekje laat u kennismaken met de traditionele Marokkaanse salades. Maar de moderne variant is zeker ook een kennismaking waard. Europese salades met een vleugje orient. En met duidelijke uitleg en illustraties kan dit niet mislukken.
Recepten in dit
Lees meer
Dit boekje laat u kennismaken met de traditionele Marokkaanse salades. Maar de moderne variant is zeker ook een kennismaking waard. Europese salades met een vleugje orient. En met duidelijke uitleg en illustraties kan dit niet mislukken.
Recepten in dit boek zijn:
- Preisalade
- Avocado met kalkoenschnitzel en avocado met garnalen
- Tomaten gevuld met rijst en champignons
- Salade van de tuinman
- Avocado met eieren
- Visserssalade
- Paprika bloem
- Paprika's met kaas
- Tomaten met mozzarella en ansjovis
- Rijstsalade met paprika
- Salade Niçoise
- Voorgerechten met bloemkool
- Macaronisalade met kaas
- Salade van vlindermacaroni met avocado en garnalen
- César Salade
- Groene salade met gesmolten geitenkaas
- Courgette met tomaat en ui
- Venkelsalade
- Salade met gebraden kip
- Aardappelkroketjes met mozzarella
- Chinese salade
- Groenten kroon
- Aubergines gevuld met bolognesesaus
- Aardappelsalade met tonijn
- Feestelijke salade
- Taboulé
- Koolsalade
- Bietensalade
- Paprika salade met ansjovis
- Salade van tomaat en paprika
- Artisjok á la chermoula
- Courgette met khlii
- Spinazie
- Taktouka
- Bloemkool à la chermoula
- Gestoomde bonen
- Bonen à la chermoula
- Salade van sperziebonen
- Tropische salade
- Gekonfijte pompoen
- Witlof salade met yoghurtsaus
- Wortelsalade met sinaasappelsap
- Wortelsalade met gedroogd fruit
- Salade van zoete aardappelen
Aantal Pagina's : 64
Formaat: 20 cm x 13,5 cm
Taal: Nederlands
Auteur: Rachida Amhaouche
Uitgever: Les Editions Chaaraoui
Dit boekje laat u kennismaken met de traditionele Marokkaanse salades. Maar de moderne variant is zeker ook een kennismaking waard. Europese salades met een vleugje orient. En met duidelijke uitleg en illustraties kan dit niet mislukken.
Recepten in dit boek zijn:
- Preisalade
- Avocado met kalkoenschnitzel en avocado met garnalen
- Tomaten gevuld met rijst en champignons
- Salade van de tuinman
- Avocado met eieren
- Visserssalade
- Paprika bloem
- Paprika's met kaas
- Tomaten met mozzarella en ansjovis
- Rijstsalade met paprika
- Salade Niçoise
- Voorgerechten met bloemkool
- Macaronisalade met kaas
- Salade van vlindermacaroni met avocado en garnalen
- César Salade
- Groene salade met gesmolten geitenkaas
- Courgette met tomaat en ui
- Venkelsalade
- Salade met gebraden kip
- Aardappelkroketjes met mozzarella
- Chinese salade
- Groenten kroon
- Aubergines gevuld met bolognesesaus
- Aardappelsalade met tonijn
- Feestelijke salade
- Taboulé
- Koolsalade
- Bietensalade
- Paprika salade met ansjovis
- Salade van tomaat en paprika
- Artisjok á la chermoula
- Courgette met khlii
- Spinazie
- Taktouka
- Bloemkool à la chermoula
- Gestoomde bonen
- Bonen à la chermoula
- Salade van sperziebonen
- Tropische salade
- Gekonfijte pompoen
- Witlof salade met yoghurtsaus
- Wortelsalade met sinaasappelsap
- Wortelsalade met gedroogd fruit
- Salade van zoete aardappelen
Aantal Pagina's : 64
Formaat: 20 cm x 13,5 cm
Taal: Nederlands
Auteur: Rachida Amhaouche
Uitgever: Les Editions Chaaraoui