Leer de “echte Marokkaanse keuken” kennen met zijn duizend en één mogelijkheden om de geurige oriëntaalse voorgerechten, de geraffineerde Pastilla's en de gevarieerde tajines te bereiden. Dit eenvoudige en praktische boek is een echte gids om u te helpen Lees meer
Leer de “echte Marokkaanse keuken” kennen met zijn duizend en één mogelijkheden om de geurige oriëntaalse voorgerechten, de geraffineerde Pastilla's en de gevarieerde tajines te bereiden.
Dit eenvoudige en praktische boek is een echte gids om u te helpen om de heerlijke Marokkaanse gerechten klaar te maken. Het nodigt u uit om kennis te maken met de Marokkaanse geuren en gastvrijheid.
Auteur: Rachida Amhaouche
Vertaler(s): Frederik Oldeman
Uitgeverij: Editions Charaoui
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 64
Leer de “echte Marokkaanse keuken” kennen met zijn duizend en één mogelijkheden om de geurige oriëntaalse voorgerechten, de geraffineerde Pastilla's en de gevarieerde tajines te bereiden.
Dit eenvoudige en praktische boek is een echte gids om u te helpen om de heerlijke Marokkaanse gerechten klaar te maken. Het nodigt u uit om kennis te maken met de Marokkaanse geuren en gastvrijheid.
Auteur: Rachida Amhaouche
Vertaler(s): Frederik Oldeman
Uitgeverij: Editions Charaoui
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 64