Om u de fijne kneepjes van het vak te leren, is het boek samengesteld met schitterende foto's die u stap voor stap ondersteunen, zodat u ontspannen een lekkere taart kunt bakken.
Deze recepten staan in het boek:
Abrikozentaart
Cheesecake
Lees meer
Om u de fijne kneepjes van het vak te leren, is het boek samengesteld met schitterende foto's die u stap voor stap ondersteunen, zodat u ontspannen een lekkere taart kunt bakken.
Deze recepten staan in het boek:
- Abrikozentaart
- Cheesecake gearomatiseerd met citroen
- Taart met amandelpasta
- Tiramisu
- Chocoladetaart met amandelen
- Bananentaart
- Romige abrikozentaart
- Cheesecake met gedroogde vijgen en sinaasappel
- Worteltaart met amandelen
- Aardbeientaart
- Taart met honing en amandelen
- Ananastaart met praline
- Citroentaart met meringue
- Taart met pralinecréme
- Clafoutis met ananas
- Slagroomtaart met hazelnoten
- Amandeltaart met meringue
- Romige chocoladetaart
- Gembertaart
- Aardappeltaart
- Brownie
- Knapperige hazelnoottaart
- Dadeltaart met chocolade
- Chocoladecake gevuld met ganache
- Taart met koffiecrème
- Schwarzwaldertaart
- Operataart
- Duo chocoladetaart
- Romige aardbeientaart
- Karameltaart met walnoten
- Bereiding van sommige crèmes, sauzen en versieringen
Aantal Pagina's: 64
Auteur: Rachine Amhaouche
Uitgever: Chaaraoui I
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Om u de fijne kneepjes van het vak te leren, is het boek samengesteld met schitterende foto's die u stap voor stap ondersteunen, zodat u ontspannen een lekkere taart kunt bakken.
Deze recepten staan in het boek:
- Abrikozentaart
- Cheesecake gearomatiseerd met citroen
- Taart met amandelpasta
- Tiramisu
- Chocoladetaart met amandelen
- Bananentaart
- Romige abrikozentaart
- Cheesecake met gedroogde vijgen en sinaasappel
- Worteltaart met amandelen
- Aardbeientaart
- Taart met honing en amandelen
- Ananastaart met praline
- Citroentaart met meringue
- Taart met pralinecréme
- Clafoutis met ananas
- Slagroomtaart met hazelnoten
- Amandeltaart met meringue
- Romige chocoladetaart
- Gembertaart
- Aardappeltaart
- Brownie
- Knapperige hazelnoottaart
- Dadeltaart met chocolade
- Chocoladecake gevuld met ganache
- Taart met koffiecrème
- Schwarzwaldertaart
- Operataart
- Duo chocoladetaart
- Romige aardbeientaart
- Karameltaart met walnoten
- Bereiding van sommige crèmes, sauzen en versieringen
Aantal Pagina's: 64
Auteur: Rachine Amhaouche
Uitgever: Chaaraoui I
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands