Om u de fijne kneepjes van het vak te leren, is het boek samengesteld met schitterende foto's die u stap voor stap ondersteunen, zodat u ontspannen en met plezier uw recepten kunt bereiden
Deze recepten staan in het boek:
Amuses met gerookte kalkoe
Lees meer
Om u de fijne kneepjes van het vak te leren, is het boek samengesteld met schitterende foto's die u stap voor stap ondersteunen, zodat u ontspannen en met plezier uw recepten kunt bereiden
Deze recepten staan in het boek:
- Amuses met gerookte kalkoen
- Amuses met gehakt
- Hartige gazellenhoorntjes
- Wijtingrolletjes
- Hartige hapjes met verse kaas
- Bladerdeeghapjes met gerookte zalm
- Batboutes gevuld met hersens
- Hapjes met groene paprika
- Canapés met sardientjes
- Hartige madeleines met gehakt
- Hartige hapjes met uit
- Mousseline van kip
- Amuses met garnalen
- Bladerdeeghapjes met feta
- Minikaasflapjes
- Sigaren met vulling van worstjes
- Bladerdeeghapjes met tonijn en zwarte olijven
- Hartige koekjes met aubergine
- Minihapjes van brickdeeg met lever
- Miniquiches met gerookte kalkoen
- Klavertjes met sesamzaad
- Hartige minimadeleines met zwarte olijven
- Sushi van flensjes met surimi
- Sushi van flensjes met garnalen
- Flensjes met kipgehakt
- Flensjes gevuld met spinazie
- Flensjes met gerookte kalkoen en broccoli
- Hartige taartjes met roquefort
- Canapés met rode paprika
- Canapés met spinazie en kwarteleieren
- Sushi met zalm
- Zanddeeg
- Bladerdeeg
Aantal Pagina's: 64
Auteur: Rachine Amhaouche
Uitgever: Chaaraoui I
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Om u de fijne kneepjes van het vak te leren, is het boek samengesteld met schitterende foto's die u stap voor stap ondersteunen, zodat u ontspannen en met plezier uw recepten kunt bereiden
Deze recepten staan in het boek:
- Amuses met gerookte kalkoen
- Amuses met gehakt
- Hartige gazellenhoorntjes
- Wijtingrolletjes
- Hartige hapjes met verse kaas
- Bladerdeeghapjes met gerookte zalm
- Batboutes gevuld met hersens
- Hapjes met groene paprika
- Canapés met sardientjes
- Hartige madeleines met gehakt
- Hartige hapjes met uit
- Mousseline van kip
- Amuses met garnalen
- Bladerdeeghapjes met feta
- Minikaasflapjes
- Sigaren met vulling van worstjes
- Bladerdeeghapjes met tonijn en zwarte olijven
- Hartige koekjes met aubergine
- Minihapjes van brickdeeg met lever
- Miniquiches met gerookte kalkoen
- Klavertjes met sesamzaad
- Hartige minimadeleines met zwarte olijven
- Sushi van flensjes met surimi
- Sushi van flensjes met garnalen
- Flensjes met kipgehakt
- Flensjes gevuld met spinazie
- Flensjes met gerookte kalkoen en broccoli
- Hartige taartjes met roquefort
- Canapés met rode paprika
- Canapés met spinazie en kwarteleieren
- Sushi met zalm
- Zanddeeg
- Bladerdeeg
Aantal Pagina's: 64
Auteur: Rachine Amhaouche
Uitgever: Chaaraoui I
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands